Úvod »PŘÍPRAVA KÁVY» DE DIETRICH DOP8786BB vestavná trouba
Trouby De Dietrich Vám přinášejí exkluzivní technologii pro zcela autonomní přípravu pokrmů. Pečení nebylo nikdy jednodušší.
Funkce "Chef" umožňuje maximálně snadnou přípravu až 17 nejoblíbenějších pokrmů v plně automatickém režimu. Postačí pouze 3 kroky:
1. v menu funkce Chef zvolit příslušný pokrm
2. vložit pokrm do úrovně trouby, kterou Vám sama na displeji doporučí
3. spustit pečení
Technologie „Chef“, patentovaná společností De Dietrich, se pomocí sofistikovaných algoritmů postará o vše ostatní. Sama si nastaví vhodný typ pečení, ideální teplotu pečení a správný čas přípravy. Díky dokonale přesnému teplotnímu a vlhkostnímu čidlu Perfect Sensor si trouba neustále hlídá celý proces pečení a poskytuje zpětnou vazbu elektronickému regulátoru, který průběžně upravuje všechny parametry pečení pro naprosto bezchybný výsledek.
Podívejte se, jak snadné je pečení s funkcí Chef:
Trouba od společnosti De Dietrich umožňuje spárování s vašim smartphonem nebo tabletem a následné pohodlné ovládání přes aplikaci De Dietrich Smart Control. Díky Wi-Fi konektivitě a aplikaci Smart Control lze s troubou snadno komunikovat a upravovat veškeré parametry pečení na dálku například od kuchyňského stolu nebo klidně i od stolu pracovního ve Vaší kanceláři. Můžete tak zahájit přípravu svého oblíbeného pokrmu s předstihem a ušetřit spousty drahocenného času, který můžete následně věnovat své rodině, přátelům nebo svým koníčkům.
Aplikace De Dietrich Smart Control Vám umožní řídit a ovládat veškeré funkce trouby. Od plně automatického programu Chef, přes nízkoteplotní programy, recepty Patiserie/ a programy kulinářského průvodce až po programy Expert, určené zkušenějším kuchařům.
Aplikace obsahuje spoustu receptů z celého světa doplněných o podrobný popis jejich přípravy. Můžete se tak virtuálně propojit s celým kulinářským světem.
S troubou vybavenou technologií pyrolytického čištění můžete starosti s čištěním trouby jednou provždy hodit za hlavu. V menu trouby si pouze zvolíte jeden z dostupných režimů pyrolytického čištění dle míry zašpinění a o zbytek se trouba postará sama.
Během pyrolytického čištění se trouba rozehřeje na teplotu až 500 °C a tímto se veškeré nečistoty uvnitř trouby promění v popel. V procesu pyrolýzy se takto dokonalé vyčistí i velmi obtížně přístupná místa, jako jsou rohy trouby nebo mřížky ventilátoru, vše se jednoduše spálí na jemný prach. Ten poté stačí pouze setřít vlhkým hadříkem a trouba bude opět jako nová a připravena na další kulinářské výzvy.
Pyrolytické čištění je nejúčinnější, nejhygieničtější a nejpohodlnější způsob čištění vnitřního prostoru trouby. Díky této revoluční technologii můžete zapomenout na namáhavé a neefektivní ruční odstraňování připálených zbytků jídla.
Tento šetrný, pozvolný a rovnoměrný způsob pečení při teplotách pohybujících se v rozmezí 73 až 100 °C je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa. Nízkoteplotní pečení bylo donedávna doménou zejména špičkových profesionálních kuchařů, jelikož v běžných troubách tento proces vyžaduje trpělivost, cit a značné zkušenosti. Naštěstí díky plně automatickým nízkoteplotním programům v troubách De Dietrich si může tento vybraný způsob úpravy dopřát každý, navíc s garancí bezchybných výsledků.
Obsluha programu je skutečně snadná. Stačí si pouze zvolit správný pokrm a jeho hmotnost. Trouba si se vším poradí na jedničku a automaticky připraví jídlo přesně dle Vašich představ. Ať už se jedná o růžové nebo dobře propečené jehněčí, pečený telecí či hovězí steak v úpravě rare, medium nebo well-done, pečené vepřové maso, jehněčí maso, kuřecí maso, malé nebo celé větší ryby. Nízkoteplotní pečení Vám skvěle poslouží také při přípravě zdravých domácích jogurtů.
Trouby De Dietrich jsou vybaveny speciálním roštem, který zajistí dokonalou cirkulaci teplého vzduchu a maso tedy není nutné otáčet. Doba pečení je dlouhá, ale velmi mírná a má hned několik fází v závislosti na typu masa. U některých programů se na konci pečení spustí automaticky program udržování teploty pokrmu, díky čemuž zůstane maso lahodné a křehké. Budete opravdu překvapeni, jak perfektně propečený a dokonale šťavnatý výsledek Vám trouby De Dietrich předloží.
Rozhraní Connaisseur je vybaveno přehledným celobarevným 6″ displejem s fotkami ve vysoké kvalitě, které reálně zobrazují zvolený pokrm, nebo funkci. Orientace v nabídce programů a funkcí je tedy velmi snadná a ovládání zcela intuitivní pomocí otočného voliče a dotykových tlačítek na displeji. Na výběr máte z mnoha režimů, například Automatický program Chef, Kulinářský průvodce, Nízkoteplotní pečení, Cukrář a další. Každá možnost je doprovázena jedinečným a realistickým zobrazením.
Systém QUATTRO PULSE použitý v troubách De Dietrich, přináší zcela novou úroveň rovnoměrné cirkulace horkého vzduchu uvnitř pečící trouby. Tento inovovaný způsob distribuce tepla využívá obráceného proudění vzduchu s difuzorem, kdy je vzduch z trouby ventilátorem nasáván a ohříván topným tělesem. Horký vzduch je poté vyfukován zpět dovnitř trouby čtyřmi vývody v rozích zadní stěny trouby.
Tím je zajištěna dokonale rovnoměrná a stabilní teplota v celém prostoru trouby, díky níž můžete dokonale péct i to nejjemnější cukroví nebo pečivo hned na několika úrovních současně. Vše bude rovnoměrně propečené, přesně takové, jaké je chcete, a to z jakékoliv úrovně.
Multifunkce Plus umožňuje součastnou přípravu jídla až ve 3 úrovních najednou bez rizika smíchání chuťí a vůní a dosažení výjimečných výsledků při přípravě pokrmů s vysokým obsahem vody.
Potřebujete li pomoci s přípravou Vašich kulinářských výtvorů, máte v podobě trub De Dietrich k ruce skutečného odborníka. Po výběru některého z mnoha desítek předem naprogramovaných známých i méně známých receptů a zadání hmotnosti potraviny, si trouba automaticky určí vhodný režim přípravy, stejně jako ideální teplotu a přesný čas potřebný k pečení.
Makronky, kanely, čokoládové fondány ... Pokud považujete francouzské cukrářské výrobky za součást kulinářského umění, už se nemusíte cítit méněcenně. S multifunkčními troubami od De Dietrich se můžete stát francouzským cukrářem kdykoli. Spolehnout se můžete na speciální menu, exkluzivní pro De Dietrich, které vám hravě pomůže vyrobit tyto chutné cukrářské klasiky. Vyberte si ze 14 dostupných receptů pro automatické pečení a nechte se zahrnout komplimenty.
De Dietrich ve svých nových troubách přináší funkci, v dnešní době téměř nepostradatelnou. Proces dehydratace vám umožní sušení velkého množství různých potravin včetně ovoce, zeleniny, hub, aromatických bylin nebo koření při dokonale řízené teplotě mezi 35 °C a 80 °C. Celý proces sušení zabraňuje vytváření bakterií, potraviny tak můžete uchovat i po několik měsíců a mít je po ruce kdykoliv budete chtít. K sušení vybírejte jen zralé suroviny, bez známek poškození, napadení hnilobou či plísní. Nebojte se sušit kyselé, nebo málo sladké plody (například kyselá jablka), právě naopak! V surovinách se v průběhu dehydratace koncentrují cukry a přírodní aroma, takže oproti čerstvým potravinám mají výraznější a sladší chuť.
Pokud chcete předejít zhnědnutí některých druhů ovoce (hrušek, jablek, meruněk apod.), tak nakrájené plátky ovoce před sušením namočte do směsi připravené z 250 ml vody a 1 lžíce citrónové šťávy.
V multifunkčních troubách od De Dietrich můžete sušit ovoce i zeleninu zároveň!
Vždy používejte pouze čerstvé suroviny. Pečlivě je omyjte, nechte okapat a osušte je. Položte na rošt papír na pečení a na něj rovnoměrně rozložte nakrájené suroviny. Použijte lištu na úrovni 1 (máte-li více roštů, zasuňte je na lišty na úrovních 1 a 3). Suroviny s velkým obsahem vody během sušení několikrát obraťte. Hodnoty uvedené v tabulce se mohou lišit v závislosti na typu sušených surovin, jejich zralosti, tloušťce a jejich vlhkosti.
Speciální mechanismus dvířek zajišťuje jejich pomalé zavření. Troubu tak snadno zavřete i bez uchopení madla rukou a téměř nehlučně.
Pyrolytické trouby disponují zesílenými celoskleněnými dvířky se 4 skleněnými panely a ventilací. Díky této jedinečné konstrukci zůstává vnější strana dvířek relativně chladná a bezpečná na dotyk. Teploty na povrchu nikdy nepřekročí:
Díky celoskleněnému vnitřnímu povrchu a snadno rozebíratelné konstrukci je možné dvířka dokonale vyčistit, aby byla opět jako nová.
Pyro Express je nová forma pyrolytického čištění. Tato funkce dokáže efektivně zužitkovat zbytkové teplo předchozího pečicího cyklu a díky tomu ušetříte až 50% elektrické energie. Pyrolytické čištění vaší trouby bude v expresním režimu trvat pouhých 59 minut.
Základní parametry
Typ trouby: Multifunkce plus
Barva trouby: Grafitová
Objem: 73 l
Displej: Barevný dotykový displej s obrázky a popisy
Typ ovládání trouby: Dotykové ovládání s otočným voličem
České menu trouby: Ano
Energetická třída trouby: A+
Celkový příkon: 3 385 W
Příkon grilu: 2 100 W
Čištění: Pyrolytické
Vnitřní povrch: Pyro-Clean smalt
Celoskleněné dveře: Ano
Počet skel ve dveřích trouby: 4
Rozebíratelná skla dveří: Ano
Osvětlení trouby: Halogen 1 x 25 W
Světlo spínané otevřením dveří: Ano
Napájení: 220-240 V / 50 Hz / 16 A
Přívodní kabel trouby: Bez koncovky
Programy
Automatické programy pro přípravu pokrmů: Ano
Počet automatických programů pro přípravu pokrmů: 50
Způsob pečení: Multifunkce PLUS
Počet funkcí Expert: 12
Programy asistovaného pečení: Horkovzdušné pečení, Chléb, Rozmrazování, Konvenční ohřev, Konvenční ohřev s ventilátorem, ECO pečení, Spodní ohřev s ventilátorem, Gril s ventilátorem, Udržování v teple, Variabilní gril, Sušení, Sabat
Funkce Cukrář: Ano
Průvodce pečením: 50 druhů pokrmů
Programy ICS (Chef): 15 druhů pokrmů
Nízkoteplotní pečení: 10 druhů pokrmů
Sušení potravin: Ano
Sabat: Ano
Pečení chleba: Ano
Horkovzdušné pečení: Ano
Pyrolytické čištění: Pyrocontrol - 3 úrovně vč. PyroExpress 59 min
Funkce
Udržování v teple: Ano
Pyrocontrol: Ano
Systém Auto Stop: Ano
Uzamčení ovládacího panelu: Ano
Cold Door: Ano
Soft Close: Ano
Doporučení umístění v troubě: Ano
Doporučení teploty: Ano
Příslušenství
Boční vodící žebřinky: 6 úrovní - chromované provedení
Teleskopický výsuv: 1x
Bezpečnostní rošt s madlem: 2 ks
Poloviční rošt na polévání: 2 ks
Plech 45 mm: 1
Rozměry a hmotnost
Hmotnost (kg): 38 kg
Hmotnost (kg): 42 kg
Rozměry otvoru pro vestavbu (V x Š x H): 58,5 x 56 x 55,5 cm
Vnější rozměry s madlem (V x Š x H): 59,2 x 59,2 x 60,9 cm
Rozměry v obalu (V x Š x H): 67 x 64 x 66 cm
Hmotnost netto / brutto: 36,6/38 kg
Poznámka: Přes pečlivou správu dat si vyhrazujeme právo na provádění technických změn: chyby a odchylky v obrazovém a textovém obsahu.
NEJPRODÁVANĚJŠÍ