S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Jsme s Vámi již 33 let !

   

ELEKTRO ŠTĚCH, s.r.o. na Firmy.cz

  

   

    

 

          

           

 

 

KONTAKTY

ELEKTRO ŠTĚCH s.r.o.
Malé náměstí 78
391 81 Veselí nad Lužnicí
tel: 381 582 430, 608 908 463
info@elektrostech.cz

 

 


Úvod »MALÉ SPOTŘEBIČE »Vakuovačky » LAICA VT3504 sáčky do vakuovačky 20x28cm


        

LAICA VT3504 sáčky do vakuovačky 20x28cm

Zboží skladem

 

Skladem: Více než 5 ks
Dostupnost: zboží skladem k okamžitému dodání
Nelze uplatnit slevový kupón
Cena s DPH bez DPH : 231 Kč
Cena s DPH s DPH (21 %):
279 Kč

do košíku:
  ks  

LAICA sáčky do vakuovačky 20x28cm 50ks VT3504

Vakuové sáčky jsou univerzálním pomocníkem pro uchovávání potravin – pasují ke všem běžným vakuovačkám na trhu. Jsou vyrobeny z bezpečného materiálu bez obsahu BPA, a proto jsou vhodné i pro vaření metodou Sous-vide. Skvěle se hodí pro dlouhodobé skladování v lednici, mrazáku i spíži. Díky vakuovému balení se netvoří námraza, potraviny si uchovají barvu, chuť i výživovou hodnotu. Jejich trvanlivost se navíc prodlužuje až čtyřnásobně.

Zásadní benefity vakuových sáčků na potraviny LAICA:

  • Rozměr 20 × 28 cm
  • Balení obsahuje 50 kusů
  • Vyrobené z nezávadných materiálů 100% bez BPA
  • Lze použít opakovaně
  • Čtyřvrstvé s tloušťkou 90 μm
  • Vroubkovaný profil zapezpečuje vysokou odolnost
  • Vhodné pro skladování v ledničce či mrazáku i na Sous Vide vaření
  • Ideální i na vaření do 100 °C (až 15 min) / do 70 °C (až 6 hod)
  • Vyrobeno v EU 

Vakuové strukturované sáčky bez BPA

Speciální vroubkovaný profil zajišťuje snadné odsávání vzduchu a vytváří pevný svár. Vakuové sáčky jsou vyrobeny z materiálu bez BPA, takže neobsahují zdraví škodlivý Bisfenol A. Tento čtyřvrstvý materiál o tloušťce 90 μm je velmi odolný proti roztržení a je vhodný pro opakované použití.

Vakuování potravin zpomaluje tvorbu histaminu

Vakuováním potravin můžete zachovat jejich čerstvost a výživové hodnoty až čtyřikrát déle než při běžném skladování. Tato metoda zabraňuje oxidaci, růstu bakterií a plísní, a navíc zpomaluje tvorbu histaminu, což je obzvláště výhodné pro osoby s histaminovou intolerancí. Vakuování je efektivní způsob, jak udržet vaše zásoby organizované a minimalizovat potravinový odpad. Šetří peníze, čas a podporuje zdravější stravování.

Které potraviny je vhodné vakuovat?

  • Vakuování masa a zeleniny do mrazáku i na Sous-vide vaření
  • Vakuování uzenin
  • Vakuování pečiva (chleba, rohlíky apod.)
  • Vakuování chilli papriček
  • Vakuování bylinek
  • Vakuování již hotových jídel
  • Vakuování cenností  

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

ZTgzZjg5